Agentor: specialist in afdichtproducten

Al in de voorfase van een project probeert u te komen met de juiste oplossingen. Verkoop, engineering, productie en montage zijn volledig op elkaar ingespeeld. Leveranciers zijn een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke topproduct dat u levert. Agentor is zo’n afdichtleverancier met een doordacht assortiment, krachtige technische ondersteuning en duurzame oplossingen. Ondersteund door A-merken, goede adviezen, testen en rapporten.

 

Doordacht assortiment

Bij Agentor hebben uw medewerkers een ruime keuze in A-merken respectievelijk producten. Of het nu gaat om ‘standaard’ afdichtproducten voor in de productie en montage of projectspecifieke materialen, samen komen wij tot de voor u beste keuze. Lijmen, kitten, bandjes, reinigers, glasblokjes, PURschuim, brandwerende materialen; alles wat u nodig heeft vindt u bij Agentor!

 

Denken in oplossingen

Door in een voorstadium uw wensen met specialisten te bespreken krijgt u de keuze uit verschillende oplossingen. Samen met u kiezen we de beste oplossingen die bij u in de fabriek, op locatie of vooraf bij de producent door middel van een mock-up in de praktijk getest worden. Een uitgebreid scala aan rapporten biedt een solide basis. Een vertrouwd gevoel voor uw opdrachtgever.

 

Klik hier voor de algemene brochure van de afdichtingen van Agentor