Forster

Het complete systeem voor stalen en/of roestvrijstalen ramen, deuren en (vlies-)gevels. Geïsoleerde en  ongeïsoleerde uitvoeringen. Oplossingen op het gebied van inbraakwering (WK3), brandwering (E/EW en EI 30 tot 90 minuten), kogelwering, geluidwering en explosiewering. De Forster series voldoen aan de geldende CE normering en kunnen in gelakte (poedercoating) uitvoering worden geleverd. U verzekert zich met Forster van de nieuwste technologieën en een esthetische en milieubewuste materiaalkeuze. De ideale combinatie voor verantwoord en duurzaam bouwen.

Meer informatie betreft Forster? Klik hier!

Retrosteel

Dé oplossing voor renovatie van monumenten, maar uiteraard  ook voor uw nieuwbouwprojecten. Warmgewalste stalen renovatie-systeem. Ongeïsoleerd, slank raam- deur- en gevelsysteem. Ook prachtig in uw interieur.

Meer informatie betreft Retrosteel? Klik hier!

Glassline

Glasbalustrades bepalen mede de uitstraling van uw project en nemen binnen de moderne architectuur een steeds grotere rol in. Daarnaast dragen ze bij aan een (doorval)veilig gebouw. Sinds 1 november bent u welkom bij Agentor voor het hoogwaardige merk Glassline en haar glasbalustradesysteem Balardo. U heeft bij het Balardo systeem keuze uit staal en aluminium. Het staal systeem is uniek in zijn bestaan.

Meer informatie betreft Glassline? Klik hier!